Samarbeten

Vi är övertygade om att tillsammans är bättre än solo, inte bara i spel men också i verkligheten. Därför är vi glada för den ständigt ökande skaran av små och stora samarbeten som föreningen är engagerade i.

Vill du samarbeta med oss? Hör av dig: olofstromsspelsallskap@gmail.com

Ta en titt på vilka som lirar med OSS!


Svenska kyrkan – Jämshögs församling

Vi är mycket tacksamma för att vi får nyttja en del av församlingens lokaler i Olofström till våra träffar och evenemang.

Läs mer om Jämshögs församling och Olofströms kyrka


Kyrkhults Sparbanks Utvecklingsstiftelse

OSS beviljades efter en ansökan ett startbidrag till verksamheten. Vi tackar för detta bidrag som gett föreningen ett ekonomiskt andrum och lugn och ro att komma igång.

Läs mer om stiftelsen


Sverok

Sedan 1988 utgör Sverok ett levande förbund av passionerade spelälskare som samlas runt spelkulturens starka gemenskap. Tillsammans samlar de tusentals föreningar som arbetar för att spel ska vara tillgängligt, inkluderande och roligt för alla. OSS har anslutit sig till det rikstäckande förbundet Sverok.

Läs mer om Sverok


Studiefrämjandet

Vi organiserar våra studiecirklar och kulturarrangemang i samarbete med studieförbundet Studiefrämjandet.

Läs mer om Studiefrämjandet


Brädspelskaféet i Karlshamn

På Brädspelskaféet kan du spela spel, fika och köpa brädspel. Stötta gärna dem om du vill köpa brädspel, kort eller figurer. Det är guld att ha en lokal spelbutik att både handla ifrån och samarbeta med!

Följ Brädspelskaféet i Karlshamn på Facebook


Samspel Karlshamn

Samspel Karlshamn är en förening som föddes ur en vilja att samlas för att spela tillsammans. Deras främsta fokus att att få samman folk i olika åldrar, med olika erfarenheter och på olika platser i livet för att ha kul ihop. Precis som vi i OSS!

Läs mer om Samspel Karlshamn